Windmolenbranche wil meer ambitie van Europa

AMSTERDAM (ANP) - De Europese windmolenbranche roept de Europese Unie op een stuk ambitieuzer te worden met hernieuwbare energie. De sector is bang anders 92 miljard euro aan investeringen en 132.000 nieuwe banen mis te lopen, omdat concurrentie uit onder meer China en de Verenigde Staten op de loer ligt.
Het bericht Windmolenbranche wil meer ambitie van Europa verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Windmolenbranche wil meer ambitie van Europa (nieuws.nl)

AMSTERDAM (ANP) - De Europese windmolenbranche roept de Europese Unie op een stuk ambitieuzer te worden met hernieuwbare energie. De sector is bang anders 92 miljard euro aan investeringen en 132.000 nieuwe banen mis te lopen, omdat concurrentie uit onder meer China en de Verenigde Staten op de loer ligt. Het bericht Windmolenbranche wil meer ambitie van Europa verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden china , energie , europa , concurrentie en amsterdam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!