€˜Met die puur en natuurlijke voedingstrend worden consumenten steeds vaker misleid’


Geeft de term ‘puur’ een garantie voor veilig en gezond voedsel? Of zet het consumenten op het verkeerde been? Professionals uit de voedingswereld kwamen op 16 november bijeen op het NVVL-mini-symposium om hierover te discussiëren. Een grote en nog steeds groeiende groep consumenten vraagt zich af hoe voedsel bereid wordt en wil begrijpen wat er op hun bord ligt. En dat is het liefst ‘puur en natuurlijk’, een blijvende voedingstrend, zoals herhaaldelijk op het symposium te horen was. Producenten spelen op de deze consumententrend in met claims als ‘puur’, ‘natuurlijk’ en ‘vrij van E-nummers’.
 â€˜Met die puur en natuurlijke voedingstrend worden consumenten steeds vaker misleid’
 (vmt.nl)

Geeft de term ‘puur’ een garantie voor veilig en gezond voedsel? Of zet het consumenten op het verkeerde been? Professionals uit de voedingswereld kwamen op 16 november bijeen op het NVVL-mini-symposium om hierover te discussiëren. Een grote en nog steeds groeiende groep consumenten vraagt zich af hoe voedsel bereid wordt en wil begrijpen wat er op hun bord ligt. En dat is het liefst ‘puur en natuurlijk’, een blijvende voedingstrend, zoals herhaaldelijk op het symposium te horen was. Producenten spelen op de deze consumententrend in met claims als ‘puur’, ‘natuurlijk’ en ‘vrij van E-nummers’.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden gezond , voedsel , symposium en garantie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!