Linkse politici uit de Peelregio komen samen om te praten over mestfraude: 'Wat nu?'

DEURNE - Het is ondertussen wel duidelijk: de mestfraude is zeker geen lokaal probleem, ook niet alleen provinciaal en zelfs niet alleen maar nationaal. Want veel van wat er in de veesector wordt geproduceerd gaat naar het buitenland. “Maar alles wat er met mest wordt gefraudeerd, wordt hier wel gewoon op het land geflikkerd,” schertst een raadslid van Progressief Akkoord GroenLinks Deurne. Die partij praatte dinsdagavond over de mestfraude.
 Linkse politici uit de Peelregio komen samen om te praten over mestfraude: 'Wat nu?' (brabantn.ws)

DEURNE - Het is ondertussen wel duidelijk: de mestfraude is zeker geen lokaal probleem, ook niet alleen provinciaal en zelfs niet alleen maar nationaal.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden mest , groenlinks en mestfraude geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!