Illustratie van: René

Opinie: Niemand gediend met misleidende oprispingen in de media

€˜Niemand is gediend met misleidende/selectieve oprispingen in de media’. In deze opinie gaat Steven van Westreenen in op de uitlatingen van onderzoekers over het ammoniakbeleid (PAS) waarvoor de NOS recentelijk een podium bood.

Deel dit topic

Reacties

MARTIJN G
Je in het openbaar uitspreken over meer of minder boeren is geen enkel probleem in de Nederlandse rechtstaat. Allemaal mogelijk gemaakt door een klein clubje van de elitaire Randstedelingen die de veehouderij kapot willen maken.
+2
Pluto
Sjoemelonderzoeken , Ambtenaren die al dan niet in opdracht van ?????? cijfers mogen aanpassen naar eigen inzicht !!. Literaire onderzoeken die plotseling met tegenovergestelde conclusies naar buiten treden , vaak gebruikt om een discussie een bepaalde gewenste richting op te duwen .
Onafhankelijk onderzoek is in het huidige klimaat niet meer mogelijk waarbij de waarheid van het bericht wordt bepaalt door WIE het verspreid en niet het bericht zelf !!. Helaas kan het Nederlandse rechtssysteem of democratie hier niet mee omgaan !!.
Jan S
😀
kanniewaarzijn
Zolang die "onderzoeken" worden gedaan door Wageningen en/of aan Wageningen gelieerde instellingen, krijgen we alleen maar meer van hetzelfde. Geen onafhankelijkheid dus en al helemaal geen inzicht!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakbeleid en NOS geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN