FloraHolland sluit nieuwe kredietfaciliteit af voor 195 miljoen euro

Bloemen- en plantenveiling FloraHolland heeft een nieuwe kredietfaciliteit afgesloten van 195 miljoen euro die de coöperatie de komende jaren voldoende financiële armslag geeft om investeringen te doen in onder meer digitalisering en dagelijkse dienstverlening. De nieuwe kredietlijn van de bankencombinatie bestaande uit Rabobank, ABN AMRO en ING, heeft een looptijd van 5 jaar met een optie van 2 keer verlenging van 1 jaar. Deze vervangt een kredietfaciliteit met meer banken dan deze drie die voor de coöperatie FloraHolland duurder was. Door de nieuwe kredietlijn neemt de financiële flexibiliteit toe en nemen de kosten flink af ten opzichte van de vorige kredietfaciliteit.
 FloraHolland sluit nieuwe kredietfaciliteit af voor 195 miljoen euro (agriholland.nl)

Bloemen- en plantenveiling FloraHolland heeft een nieuwe kredietfaciliteit afgesloten van 195 miljoen euro die de coöperatie de komende jaren voldoende financiële armslag geeft om investeringen te doen in onder meer digitalisering en dagelijkse dienstverlening.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden rabobank , abn amro en coöperatie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!