"Geld het doel en voedsel het middel, dat moet je omdraaien"


Originele beschrijving

Het moest anders dan "die blauwe en die gele". Juist daarom was het volgens de ondernemer niet moeilijk om een plekje te veroveren in de wereld van supermarktgiganten. Dat begon gewoon met een rondje bellen. "Ik las een artikel over een kleine biologische boer die het niet meer leek te redden te midden van alle megaboerderijen. Daar wilde ik iets aan doen."

Deel dit topic

Reacties

+1
Pluto
Het verdien model is heilig, ja nu nog meer dan in het verleden . De zorg verzekering verdiend aan het ziek zijn , het gaat niet om de patiënt maar om er als maatschappij geld aan over te houden . De overheid zorgt voor alles zolang ze de kosten maar dekkend kan krijgen !!.
Zolang het westen via de markt de honger elders in stand kan houden zullen er mensen sterven en is er een sterk verdien model ,dit laten de overheden zich niet afpakken .
De beleger heeft alleen oog voor milieu en welzijn als iemand anders het werk doet en het risico draagt . verdeel en heers is nog steeds het credo !!.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN