Mestfraude belangrijk onderwerp op LLTB congres


Ruim 500 boeren, tuinders en Limburgse politici waren donderdag aanwezig op het jaarlijkse congres van de Limburgse Land- en Tuinbouwbond met dit jaar het thema 'Innovatie, the future is now'.

In zijn openingswoord van het jaarlijkse congres haalt voorzitter Léon Faassen keihard uit naar fraudeurs in de mestsector. 'Een klein deel van de mestbedrijven verpest het nu voor de overgrote meerderheid van de agrarische sector. Dat is onverteerbaar.'

Faassen zei dat voor fraudeurs geen toekomst meer is. 'Het gaat hier niet alleen om bedrijven in de primaire sector, maar ook om andere bedrijfstakken in het agrocomplex', aldus Faassen. 'Transportbedrijven, loonbedrijven, maar ook adviesbureaus. Als we een schone sector willen, moeten we afrekenen met foute bedrijven.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0