Jumbo: vanaf 2020 alleen nog maar weidemelk en Europees geteeld voer

Jumbo wil vanaf 2022 alleen nog maar duurzaam geproduceerde zuivelproducten in de schappen. De supermarktketen heeft daarover afspraken gemaakt met Milieudefensie.

Deel dit topic

Reacties

van Ittersum
De laatste tik voor dit boekjaar😂? Langzamerhand denk ik wel eens: een week geen nieuwe regel of verbod is een week niet geleefd.

Hoeveel weken (regels) hebben we nog? Er is hier ooit gezegd links wint op den duur altijd en dat klopt omdat rechts te veel bezig met geld verdienen en links aan de knoppen zit(rijks/gemeente/actie) dus als we uitgescholden zijn op alles wat links is toch maar eens nadenken hoe je hun voor kunt zijn in alles
DeBoerin
Laat Meneer Jumbo van Eerd dan eerst maar eens stoppen met sponsoren van vervuilende autosport. Verbeter de wereld en begin bij jezelf.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voer , milieudefensie , duurzaam , europees , weidemelk en jumbo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0