Zilveren medaillewinnaar Kuhn Vari Master 153 L op Agritechnica

Kuhn presenteerde tijdens de Agritechnica zijn nieuwe Vari Master 153 L. Het bedrijf is voor deze noviteit bekroond met een zilveren medaille. De vijf- of zesschaar wentelploeg is voorzien van sectiecontrol. Arjan Mulder van Kuhn vertelt in deze video van Akkerwijzer.nl over de bijzonderheden van deze ploeg. Tijdens Agritechnica worden traditiegetrouw medailles uitgereikt aan innovaties. Dit jaar zijn er twee gouden en 29 zilveren medailles uitgereikt.
Lees en bekijk meer over Agritechnica
 Zilveren medaillewinnaar Kuhn Vari Master 153 L op Agritechnica (akkerwijzer.nl)

Kuhn presenteerde tijdens de Agritechnica zijn nieuwe Vari Master 153 L. Het bedrijf is voor deze noviteit bekroond met een zilveren medaille. De vijf- of zesschaar wentelploeg is voorzien van sectiecontrol. Arjan Mulder van Kuhn vertelt in deze video van Akkerwijzer.nl over de bijzonderheden van deze ploeg. Tijdens Agritechnica worden traditiegetrouw medailles uitgereikt aan innovaties. Dit jaar zijn er twee gouden en 29 zilveren medailles uitgereikt. Lees en bekijk meer over Agritechnica

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden ploeg , kuhn , mulder en agritechnica geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!