Eerste Kamer staat Koffeman toe te interpelleren over mestfraude

Ook Nico ruikt bloed:

DEN HAAG - In de Eerste Kamer is volgende week dinsdag mogelijk een interpellatie over fraude met mest. NRC Handelsblad berichtte dit weekend dat in Brabant en Limburg door boeren en vervoerders grootschalig mestregels worden ontdoken. Senator Nico Koffeman kreeg toestemming daarover volgende week te debatteren met minister Carola Schouten.

Enkele andere fracties lieten wel weten dat een debat over een dergelijk politiek onderwerp eigenlijk eerder op de weg van de Tweede Kamer ligt. In die Kamer wordt deze week bovendien al over dit dossier gesproken. Koffeman is bereid af te zien van de interpellatie als de besprekingen in de Tweede Kamer een nieuw debat overbodig maken.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mestfraude geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN