NRC corrigeert #mestfraude artikel

Niet echt een gedegen onderzoek dus, maar ook 39% klopt dus niet. Maar 25% is natuurlijk ook veel te veel: groenerekenkamer.nl/6576/fraude-ook-nrc/













Deel dit topic

Reacties

dorpsrandhoeve
[url]Https://twitter.com/EWdeVlieger/status/930595371360948226[/url]
+4
dorpsrandhoeve
Vooral dit stukje:

Quote:
NRC corrigeert artikel: toch geen 61% fraude volgens het naar hun gelekte rapport dat verder niemand had! 39% is incl administratieve overtredingen. Echte fraude is 25%.

Knap werk trouwens Henny.

Dit is echt gewoon karaktermoord op de hele veehouderij in Nederland. NRC heeft hier gewoon een handje van. Hetzelfde hebben we gezien in de karaktermoord op Pieter Omtzigt.

geenstijl.nl/5139428/…

NRC, de krant die eerst zorgt voor een grote schade aan een imago, en dan later haar verhaal aanpast. (maar dat wordt dan niet meer door NPO nos /pauw/en de rest van het linkse gebeuren niet opgepakt.)
van Ittersum
Onafhankelijkhrid is er nergens, daa is triest. Het kabinet waarschuwde voor nepnieuws uit Rusland. Dichter bij huis ook. Wie pakt nu de handschoen van de genoemde bedrijven op wegens laster en smaad?

Aan de andere kant 75% is goed bezig, wat te doen met die andere 25%, indien dat klopt .
stefan56breizh
@van Ittersum Dan is het nog steeds 25 procent te veel.
+3
jg
De sector reageert , erkent en is aan de slag . Laat daar de winst zitten
+1
robbies
Blijkbaar is NRC niet heel betrouwbaar en goed werk van Henny. Weliswaar op persoonlijke titel, maar alsnog een NMV-er. Maar goed: maakt dit het probleem minder erg? Gaan we soebatten over het percentage of over de fraude andere sich? Uiteindelijk hebben veel kopstukken bevestigd dat er fraude is. Hans Verkerk, Jaap Uenk, Joop van Leijsen, Nielen uit Zeeuws-Vlaanderen; ze zijn allemaal aan bod geweest. Prima dat er vervolgens iemand opstaat die het NRC ff corrigeert, maar dat betekent niet dat we nu de boel maar moeten afzwakken. Brussel houdt ook niet van een beetje fraude
+1
MARTIJN G
Veel laster en fake nieuws komt van links. Jammer dat er een aantal op het prikbord als een kip zonder kop achteraan hollen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's varkenshouderij en mestfraude geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0