Nederlandse boeren zijn onbestuurbaar

Dat beeld rijst op uit de wat tweeslachtige reacties vanuit boerenorganisaties op de door NRC Handelsblad geconstateerde grootschalige, criminele mestfraude aan de Nederlandse kant van de oksel van Brabant en Limburg.

Minister Schouten is koud benoemd of ze wordt al geconfronteerd met het dossier dat vermoedelijk de beslissende hervormingen in de Nederlandse dierhouderij zal bepalen.

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Dit is geen compliment voor de boerenclubjes nlto, crv etc. wellicht moet de minister ze eens op t matje roepen of gaan koffie drinken in bijvoorbeeld wirdum bij crv en zich eens goed laten voorlichten
christo
CRV?
vrije boeren
Dus toch geen derogatie voor ons maar wel fosfaatrechten.
+2
MARTIJN G
Lekker stemming maken door nieuwsgrazer. Als de agrarische pers eens begint met het goede voorbeeld te geven. Ze smullen van de verdeeldheid en stoken het graag op👎đŸŋ👎đŸŋ👎đŸŋ👎đŸŋ👎đŸŋ
adriaan33
Nederlanders zijn onbestuurbaar, niet alleen boeren. Kijk maar naar gedoogbeleid koffieshops, nederland belastingparadijs en millieubeleid.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's platteland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN