Zuid-Koreaanse import van varkensvlees uit Europese Unie neemt niet meer toe

Uit cijfers van AHDB Pork blijkt dat de Zuid-Koreaanse import van varkensvlees uit de Europese Unie in september niet meer verder toegenomen is. Ten opzicht van vorig is er echter nog steeds sprake van een groei van 8% ofwel 376.600 ton per jaar. De stijging van de Koreaanse import deed zich met name voor in de eerste helft van dit jaar. De vraag naar varkensvlees nam toe vanwege de ziekte-uitbraken in de pluimveesector. In het laatste kwartaal stabiliseerden de importvolumes zich echter op het niveau van 2016. Inmiddels neemt de voorraad varkensvlees uit eigen land weer toe.
 Zuid-Koreaanse import van varkensvlees uit Europese Unie neemt niet meer toe (agriholland.nl)

Uit cijfers van AHDB Pork blijkt dat de Zuid-Koreaanse import van varkensvlees uit de Europese Unie in september niet meer verder toegenomen is.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden varkenshouderij en varkensvlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!