Meer melkprijzen door de €40 heen

De zuivelmarkt begon het vierde kwartaal met haarscheurtjes in de prijzen. Die scheurtjes groeiden uit tot barsten en met name de boterprijs moest een stap terug doen. De melkprijs komt er tot nu toe nog zonder kleerscheuren vanaf.

Ondertussen bevinden de voerprijzen zich op de bodem. Nu de winter nadert, komen prijsstijgingen in zicht. Riante tarwevoorraden op de wereldmarkt drukken hierbij een tempel op de krachtvoerprijzen. Maar dan zijn er ook nog de ontwikkelingen in de mestprijzen.
 Meer melkprijzen door de €40 heen (boerenbusiness.nl)

De zuivelmarkt begon het vierde kwartaal met haarscheurtjes in de prijzen. Die scheurtjes groeiden uit tot barsten en met name de boterprijs moest een stap terug doen. De melkprijs komt er tot nu toe nog zonder kleerscheuren vanaf. Ondertussen bevinden de voerprijzen zich op de bodem. Nu de winter nadert, komen prijsstijgingen in zicht. Riante tarwevoorraden op de wereldmarkt drukken hierbij een tempel op de krachtvoerprijzen. Maar dan zijn er ook nog de ontwikkelingen in de mestprijzen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden winter , melkprijs , bodem , zuivelmarkt en wereldmarkt geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!