Vuurdoop Carola Schouten uitgesteld

Een debat van de nieuwe landbouwminister Carola Schouten met de Tweede Kamer is op het laatste moment uitgesteld. De minister moet verantwoording afleggen over een hormoonschandaal uit 2002.
 Vuurdoop Carola Schouten uitgesteld (melkvee.nl)

Een debat van de nieuwe landbouwminister Carola Schouten met de Tweede Kamer is op het laatste moment uitgesteld. De minister moet verantwoording afleggen over een hormoonschandaal uit 2002.

MelkveeNL

Vochtmeters voor brandhout

Hou die grappen maar voor je, deze vochtmeters zijn echt alleen voor brandhout.

Advertentie
Bezoek website

Laatste  |  

Reacties

+6
pietjepuk
Hoe kun je verantwoording afleggen voor iets waar je niks mee te maken hebt gehad. De zaak ophelderen is een ander verhaal
+1
MARTIJN G
Terug kijken is makkelijker dan vooruit.
+5
grondlozeboer
Ja laten we eens een dag gaan zemelen over iets van 15 jaar terug.

Manmanman
noordhollander
Hele slechte onoverdachte aktie zoiets zou je gewoon moeten kunnen weigeren........
+11
KOC1981
Moeten ze even Cees Veerman bellen, die was toen minister van landbouw. val hier alsjeblief de huidige minister niet mee lastig, volgens mij heeft ze belangrijkere zaken te regelen.
Pluto
Ze wordt op dit moment zeer gewaardeerd maar dit soort akkefietjes kunnen haar nog wel eens de kop kosten !!!.
pietjepuk
@Pluto De oppositie zoekt de zwakste schakel. En als ze die gevonden hebben houden ze vast en laten niet meer los tot het de kop kost.
+2
de hoef
@Pluto 15 jaar geleden zat carola nog op school ,niet haar taak om te verantwoorden lijkt mij
+2
buorman
Quote Reactie van @de hoef:
@Pluto 15 jaar geleden zat carola nog op school ,niet haar taak om te verantwoorden lijkt mij

Da's boerenlogica/nuchter verstand, dat missen we in de kamer
BamBam
Ik werkte toen bij het lnv-loket. Wat ik mij ervan herinner is dat ik bezorgde varkenshouders aan de lijn had, die hun uitslag wilden weten. De aid zei dat het bij de gd lag en de gd zei dat het bij de aid lag. En de boeren maar wachten. Die waren toen trouwens wel super lief tegen mij, terwijl ik mij de frustratie wel kan indenken. En o ja we kregen toen brievingen over hoe om te gaan met mensen die belden over zieke zeehonden. Die kregen zelfs een eigen keuze nummer dacht ik.
Cees veerman moet verantwoording afleggen,wat een mierenneukers daar in Den Haag!!
Grasbaal
Carola kan nu volop aan de blussen:

Quote:
Schouten neemt de zaak hoog op en noemt de mestfraude slecht voor het milieu. Ze zegt in een reactie tegen de NOS dat ze maandag met alle betrokkenen wil spreken. Ze wil weten wat er zich allemaal afspeelt binnen de mestwereld.

Volgens de minister is er meer aan de hand dan alleen maar het aan de laars lappen van de regels. Ze spreekt van een cultuurkwestie.

Meer: nos.nl/artikel/…
buorman
Niks niet blussen pappen en nathouden, de onderste steen boven.
Nu snapt een ieder wel waarom bv george mais op klapzand het beter doet dan die hier in het noorden..........
+8
George
Quote Reactie van @buorman:
Niks niet blussen pappen en nathouden, de onderste steen boven.Nu snapt een ieder wel waarom bv george mais op klapzand het beter doet dan die hier in het noorden..........

Vieze vuile smerige hond ben je ! Je suggereert iets wat je niet kunt waar maken man. Ik ben grondgebonden , heb geen mest teveel dus hoef niet te sjoemelen om niet te hoeven afvoeren. Verder heb ik geen klapzand maar erg goed vochtvasthoudende leemachtige zandgrond waarvan de fosfaattoestand erg laag is wat dus duidt op geen overbemesting. Ik heb nooit zaken gedaan met een mestdistribiteur en heb 8 jaar lang mest aangevoerd van een varkensboer op 2 km afstand en de laatste twee jaar van een koeienboer ook op ongeveer 2 km afstand. Wat een smerige achterbakse kut reactie. Als er iets plaats heeft gevonden in het zuiden is iedere zuiderling een zonderling? Dan zul je me ook wel verdenken van hennepteelt een een drugslabaratorium. Rare kwibus ben je.
buorman
@George
Man man man wat ben je gauw overstuur, het zal toch niet zo zijn?
Ik schreef bewust george mais en niet George z'n mais.
Jij bent niet de enige in die regio George, en sommige intensieven daar durven ons extensieve noorderlingen nogal eens wat te verwijten.
En ja dan is het vrij simpel, als je de mest op eigen bedrijf kan plaatsen/goed gebruiken, ga je geen honderden euro's betalen om het elders te plaatsen
+1
George
Quote Reactie van @buorman:
Man man man wat ben je gauw overstuur, het zal toch niet zo zijn?Ik schreef bewust george mais en niet George z'n mais.Jij bent niet de enige in die regio George, en sommige intensieven daar durven ons extensieve noorderlingen nogal eens wat te verwijten.En ja dan is het vrij simpel, als je de mest op eigen bedrijf kan plaatsen/goed gebruiken, ga je geen honderden euro's betalen om het elders te plaatsen

Als dit je reactie is kan ik alleen maar concluderen dat je een ontzettend misselijke waardeloze lul bent!
+3
pieta
@buorman In Brabant kennen we geen Fries fatsoen. Ik vind het een niet erg nette reactie zal ik maar zeggen. Jammer, je valt nu een beetje door de mand. En dat er op sommige plekken wel erg donkergroen gras staat en hele zware mais zou wellicht voor controle eens iets zijn om de ogen op te richten. Net als de uitspoeling onder bouwland in de zuidelijke regio. Dan moet je niet in de EU de derogatie verlagen maar aanpakken waar het probleem zit.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @pieta:
Net als de uitspoeling onder bouwland in de zuidelijke regio

Dit is natuurlijk ook je reinste kletskoek.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden schouten , tweede kamer en 2002 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!