Nieuw artikel

Record aantal bezoekers eerste dag Royal FloraHolland Trade Fair

De eerste dag van de driedaagse Trade Fair in Aalsmeer kende een recordaantal van ruim 6000 bezoekers. Tijdens de Trade Fair staat met het thema 'Welcome to the Green Age!' duurzaamheid centraal. Meer dan 200 van de 700 exposanten zijn MPS-GAP gecertificeerd. Deze exposanten vormen met elkaar de Green Walk.
 Nieuw artikel (bloemenkrant.nl)

Record aantal bezoekers eerste dag Royal FloraHolland Trade Fair De eerste dag van de driedaagse Trade Fair in Aalsmeer kende een recordaantal van ruim 6000 bezoekers. Tijdens de Trade Fair staat met het thema 'Welcome to the Green Age!' duurzaamheid centraal. Meer dan 200 van de 700 exposanten zijn MPS-GAP gecertificeerd. Deze exposanten vormen met elkaar de Green Walk.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden duurzaamheid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!