Volumegroei voor ForFarmers in alle sectoren

Operationeel resultaat gestegen.

(ABM FN-Dow Jones) ForFarmers Group heeft in het derde kwartaal van 2017 ten opzichte van een jaar geleden een volumegroei en een hoger operationeel resultaat gerealiseerd. Dit maakte het veevoerbedrijf uit Lochem donderdag voorbeurs bekend in een kwalitatieve trading update.
Er was een lichte groei van de onderliggende EBITDA, zo meldde ForFarmers.
"Onze derde kwartaalresultaten tonen een positief maar gevarieerd...
 *ForFarmers onderliggende EBITDA groeit licht (beurs.nl)

(END) Dow Jones Newswires November 09, 2017 01:15 ET (06:15 GMT)...

 *ForFarmers volume Total Feed groeit in alle clusters (beurs.nl)

(END) Dow Jones Newswires November 09, 2017 01:15 ET (06:15 GMT)...

 *ForFarmers brutowinst gestegen (beurs.nl)

(END) Dow Jones Newswires November 09, 2017 01:15 ET (06:15 GMT)...

 Volumegroei voor ForFarmers in alle sectoren (beurs.nl)

Operationeel resultaat gestegen. (ABM FN-Dow Jones) ForFarmers Group heeft in het derde kwartaal van 2017 ten opzichte van een jaar geleden een volumegroei en een hoger operationeel resultaat gerealiseerd. Dit maakte het veevoerbedrijf uit Lochem donderdag voorbeurs bekend in een kwalitatieve trading update. Er was een lichte groei van de onderliggende EBITDA, zo meldde ForFarmers. "Onze derde kwartaalresultaten tonen een positief maar gevarieerd...

 ForFarmers groeit weer in Verenigd Koninkrijk (telegraaf.nl)

Veevoerbedrijf ForFarmers heeft in het derde kwartaal meer afgezet in het Verenigd Koninkrijk. Dat was dit jaar niet eerder gelukt. De daling van de vraag naar voer van Britse boeren in de melkvee- en de varkenssector kwam daarmee ten einde. Ook in de clusters Nederland en Duitsland/België groeide het bedrijf.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden varkenshouderij en forfarmers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!