Om eist gevangenisstraf en ontnemingsvordering vanwege fraude met afval voor voor covergisters

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zutphen een gevangenisstraf van 18 maanden, een beroepsverbod en een boete van ruim 34.000 euro geëist tegen de directeur van Recycling Nederland en Enorgha uit Putten. Tegen Recycling Nederland en Enorgha eiste het OM boetes tot 150.000 euro, waarvan 50.000 euro voorwaardelijk. Het OM verwijt de verdachten het stelselmatig omkatten van afvalstromen die bestemd waren voor co-vergisters. Het OM vordert tevens dat verdachten het crimineel verdiende geld terugbetalen.
 Om eist gevangenisstraf en ontnemingsvordering vanwege fraude met afval voor voor covergisters (agriholland.nl)

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zutphen een gevangenisstraf van 18 maanden, een beroepsverbod en een boete van ruim 34.000 euro geëist tegen de directeur van Recycling Nederland en Enorgha uit Putten.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden boete , fraude en recycling geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!