Te veel hard melkvetzuur geeft harde, brokkelige kaas

Rauwe melk met een te hoog gehalte aan harde, verzadigde melkvetzuren leidt tot minder smeuiige kaas, die makkelijk scheurt en brokkelt. Daarom hebben de Nederlandse veevoerindustrie en de zuivelsector (NZO) deze week besloten dat er met ingang van vandaag geen gebruik meer mag worden gemaakt van gefractioneerde pensbestendige vetten, tot nader order.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , kaas , nzo en rauwe melk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN