De eerste priester was een boer en hij schiep de vrije wil

Dat geluk een kwestie van geluk is, gaat er maar moeilijk in bij mensen. En dat is niet zo gek ook. Het idee dat je het leven in eigen hand hebt, wordt er al duizenden jaren ingeramd door het scheppingsverhaal, onze boerende betovergrootouders en de manier waarop ze het recht op eten en sex verdeelden. Die theorie lanceert marketeer en mensencoach Niels Willems, staand op de schouders van onder meer de Nederlandse primatologen Frans de Waal en Carel van Schaik en de Israëlische historicus Yuval Harari.
 De eerste priester was een boer en hij schiep de vrije wil (foodlog.nl)

Dat geluk een kwestie van geluk is, gaat er maar moeilijk in bij mensen. En dat is niet zo gek ook. Het idee dat je het leven in eigen hand hebt, wordt er al duizenden jaren ingeramd door het scheppingsverhaal

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden eten en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!