'Er wordt toch nog steeds melk geproduceerd?'

Ook met de huidige melkprijzen actie blijven voeren??, is dat handig?

Quote:
"Uiteindelijk wil een melkveehouder vooral meer melken", stelt Hans Geurts

Een symbolische actie om maatregelen te nemen tegen een lagere melkprijs. Daarvoor voerde de European Milk Board (EMB) donderdag 27 oktober actie voor het gebouw van de Europese Commissie (EC). De melkprijs is goed en er wordt nog steeds melk geproduceerd, maar op de achtergrond nemen de zorgen over de liquiditeit van de Europese melkveehouders toe.

Deel dit topic

Reacties

pietjepuk
RFC heeft weer een nieuw speeltje om de melkaanvoer doen te verminderen. zie site RFC
+1
KOC1981
Waar doel je op? de steekproef tetracycline of het rekenmodel fosfaatproductie.

ik zie van beide het probleem niet hoor.
tertra's hoor je gewoon de wachttijd te respecteren en het rekenmodel is enkel een hulpmiddel om mensen attent te maken van hoeveel fosfaatrechten ze volgend jaar nodig hebben

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , melkprijs , emb , melkveehouders , melkveehouder , melkers , europese commissie en gebouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0