Butembo en fandango naar Rusland

Delta Butembo en Delta Fandango zijn onlangs naar Rusland verhuisd. De twee stieren maken deel uit van een groep van acht stieren die CRV heeft verkocht aan de Russische ki-organisatie Moskovskoye.

CRV sloot in 2008 een samenwerkingsovereenkomst met Moskovskoye. Het in Moskou gestationeerde Moskovskoye is de grootste ki-organisatie in Rusland en heeft een landelijk dekkend distributienetwerk. ‘Samenwerken is voor ons een mogelijkheid om een betere toegang tot de Russische markt te krijgen. Van deze stieren hebben we zelf voldoende sperma op voorraad’, geeft CRV-woordvoerder Bertil Muller aan.

Butembo, die nog op de stierenkaart van CRV staat, is een Abrianzoon uit Delta Mieke (v. Jocko). Hij is een volle broer van Delta Roppa. De roodbonte Fandango is een Stadelzoon uit Massia 20.

In het verleden heeft CRV vaker stieren verkocht aan buitenlandse ki-organisaties. Zo vertrok Delta Sparta ooit naar Ierland.

Lees meer »

fokje114

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden rusland , ierland , crv , sperma en stieren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!