Rigitrac toont nieuw topmodel



Originele beschrijving

De Zwitserse fabrikant Rigitrac komt met een nieuw topmodel. De Rigitrac SKH 150 heeft een vermogen van 117 kW (160 pk) en voldoet aan de Stage 4 emis...

Deel dit topic

Reacties

bas101
Enigste tractorfabrikant (eig. Sepp Knusel) in Zwitserland waar dat dr ooit meer dan 100 waren .
SJB533
@bas101
Aebi is ook een Zwitserse fabrikant. Bouwt ook trekkers. Zal Hürlimann niet noemen, omdat dat eigenlijk niks meer met Zwitserland te maken heeft
bas101
Aebi maakt meer grasmaaiers Kommunalfahrzeuge en dergeijke van traktoren ken ik ze niet zo ,.
SJB533
@bas101
Aebi Terratrac is een trekker
bas101
Deze terratrac zie ik nog steeds een doorontwikkeling van hun maaiers en ik zie t meer als een multifunctioneel voertuig , een soortgelijk voertuig als de Duitse Unimog , hoop niet dat je boos op mij wordt maar ik vind t geen trekker zoals wij die kennen van Deutz Ford IHC Fendt etc. en niet te vergeten die Rigitrac .
+1
walker1
@bas101 Het is een taludtrekker, echt bedoeld voor in de bergen, In NL zie je ze vooral voor maaiwerk langs wegen en op dijken. Officieel is het natuurlijk een trekker, want heeft hef, aftakas en hydrauliek, maar is eigenlijk enkel geschikt voor maaiwerk en andere lichte werkzaamheden. Maar voor echt serieus trekkerwerk heb je er niks aan, heb je ooit een boer met een Aebi in de vette klei zien ploegen? Nee, want dat lukt met zo'n grasmaaier niet.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden stage en vermogen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN