Nieuwe actie Milieudefensie ‘duurzame’ melk

Boeren en burgers delen in de ochtend van 31 oktober, tijdens een actie van Milieudefensie voor het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam honderden pakken duurzame melk uit aan het personeel van de Albert Heijn. Gewone melk levert volgens Milieudefensie te veel milieuschade op. Milieudefensie

Deel dit topic

Reacties

zeppmann
Zolang milieudefensie roept dat gewone melk komt van koeien die uitsluitend voer krijgen uit de gekapte bossen uit Zuid-Amerika denken ze dat ze gelijk hebben.
van Ittersum
Met tegenwind moet je laveren of niet zeuren en de tegenwind voor lief nemen.

Scheelt wel dat ik bijna een halve eeuw oud ben, dan leer je het ongenuanceerd denken wel af😉😉
+4
jan.1
Je bent wel een ongelofelijke sukkel als je daar aan mee doet!
van Ittersum
@jan.1 zoveel boeren, zoveel meningen.
Hans van Bergen
@jan.1 Dan ben je een volslagen randdebiel. Meewerken aan een club die jouw volledig wil afslachten en daar nimmer een geheim van heeft gemaakt.
Hans van Bergen
@Hans van Bergen Het enige wat ze willen bereiken is het binnenhengelen van de subsidies en het postcode loterij geld. Milieu defensie is al vele tientallen jaren bezig de veehouderij en de veehouders kapot te maken en wat ze hebben ze nou eigenlijk bereikt? Precies afgerond niets.
Druk
@Hans van Bergen
Willen ze niet alleen de intensieve melkveehouders het leven zo moeilijk maken dat ze vanzelf afhaken?
+3
Wilbert
@Druk en daarna zijn de gangbare boeren aan de beurt. Vervolgens de bioboeren en op t eind is iedereen veganist eten ze grassoep.
zeppmann
@Wilbert Alleen al het feit dat de vleesconsumptie niks gedaald is zegt genoeg over hun invloed ( veel geschreeuw en weinig resultaat )
Hans van Bergen
@Druk Waar heb jij dat ooit gelezen of gehoord dan? Er is nog nooit een axiegroep geweest die specefiek problemen heeft met normale boeren die al hun land volledig benutten en daarnaast wat mest afvoeren en voer bijkopen.
+1
robbies
@Hans van Bergen jawel hoor: Grondig 😉
+1
pieta
@robbies Het is dus een actiegroep en geen belangenbehartiger? 😁
robbies
@pieta behartigt een actiegroep niet altijd iets of iemands belangen?
pieta
@robbies Nee, die voert actie. Bij acties zijn vaak notoire relschoppers. Die komen gewoon rellen. Dat is in niemands belang. 😁
robbies
@pieta NVV voerde in het verleden ook vaak actie. Waren dat notoire relschoppers? Ik schaar Grondig in dat rijtje; felle acties voor hun achterban, maar wel op een correcte manier.
pieta
@robbies In het verleden voerde LTO ook wel actie. Ook een goede club? 😁
robbies
@pieta LTO en actievoeren? Dat verzin je. Die willen alles Policor oplossen
pieta
@robbies Je bent niet oud genoeg. Ik ben zelf nog eens in Utrecht geweest.
gerrie-hul
@robbies Kijk wat dat teweeg bracht NVV wonnen rechtszaken aujesky ] en kregen zelfs geld terug Helaas LTO ers niet Maar daar koos LTO zelf voor Ligt er maar net aan waar je voor kiest
+1
BoerBart
@pieta Je moet je afvragen, waarom ze komen rellen.
Dan kun je oplossingsgericht dit in het vervolg voorkomen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , milieudefensie , burgers , albert heijn en personeel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
20
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0