Wakker Dier prijst eitjes aan

In een nieuwe radiospot toont Wakker Dier zich van de zonnige kant en prijst supermarktketen Lidl met de start van de verkoop van Kipster-eieren. “Vaak zijn we boos over supermarkten, maar nu zijn we juist blij. Blij met het Kipster-ei.”, aldus Anne Hilhorst van Wakker Dier. Kipster is een nieuw bedrijf dat eieren produceert op een … Lees meer
The post Wakker Dier prijst eitjes aan appeared first on Wakker Dier.
 Wakker Dier prijst eitjes aan (wakkerdier.nl)

In een nieuwe radiospot toont Wakker Dier zich van de zonnige kant en prijst supermarktketen Lidl met de start van de verkoop van Kipster-eieren. “Vaak zijn we boos over supermarkten, maar nu zijn we juist blij. Blij met het Kipster-ei.”, aldus Anne Hilhorst van Wakker Dier. Kipster is een nieuw bedrijf dat eieren produceert op een … Lees meer The post Wakker Dier prijst eitjes aan appeared first on Wakker Dier.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden eieren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!