Steeds meer boeren doen mee aan het Beter Leven keurmerk

En dat is goed nieuws voor de dieren Het aantal boeren dat meedoet aan het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming is de afgelopen vijf jaar verdubbeld. Waar in 2012 nog 805 veehouders produceerden voor Beter Leven zijn dat er nu 1.651. Zij houden in totaal ruim 31 miljoen dieren, 14 procent meer dan vorig jaar. … Lees meer
The post Steeds meer boeren doen mee aan het Beter Leven keurmerk appeared first on Wakker Dier.
 Steeds meer boeren doen mee aan het Beter Leven keurmerk (wakkerdier.nl)

En dat is goed nieuws voor de dieren Het aantal boeren dat meedoet aan het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming is de afgelopen vijf jaar verdubbeld. Waar in 2012 nog 805 veehouders produceerden voor Beter Leven zijn dat er nu 1.651. Zij houden in totaal ruim 31 miljoen dieren, 14 procent meer dan vorig jaar. … Lees meer The post Steeds meer boeren doen mee aan het Beter Leven keurmerk appeared first on Wakker Dier.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden dierenbescherming , keurmerk , dieren , veehouders , 2012 en beter leven geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!