Met de hooivork achter vandalen aan - #Agri-Terror

De gebroeders Reijnders uit Wamel zijn de terreur op het platteland in het Land van Maas en Waal zat. 'We gaan met de hooivork achter die vandalen aan.'

Deze keer werden de afdekzeilen van de maiskuil kapot gemaakt. 'Een of andere gestoorde gek is er met een stanleymes doorheen gegaan en heeft alles aan flarden gesneden'. Inmiddels ligt er weer nieuw zeil op de kuil.


Johan Reijnders: 'De kuil is 52 meter lang, 14 meter breed en 4,5 meter hoog, dus je weet wel hoeveel werk dat geweest is'.

Deel dit topic

Reacties

pieta
@Koeienboer Jannes Ja, het is bepaald niet om te lachen zulke dingen. Zijn echt vuile streken. Ik kan me wel een voorstelling maken van wat er gebeuren gaat als iemand zo'n vandaal te pakken krijgt.
Todi
Simpel op te lossen. De nieuwe jagers met het jacht geweer op wacht zetten . Zo niet oprotten.
Grasbaal
Het is weer opnieuw raak daar: Vandalen hebben afgelopen dagen 2500 fruitboompjes omgezaagd bij een perceel aan de Dijkgraaf de Leeuwweg in Altforst. omroepgelderland.nl/nieuws/2145871/…
pieta
@Grasbaal Is toch gek dat niemand daar iets hoort of ziet.
Dat wordt dus draadloze camera,s plaatsen die in verbinding staan met je mobiele telefoon en opname mogelijkheid,zou ik zeker overwegen.
cs-agrar
Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl Signaal verbinden aan hittezoekend afweergeschut, kan je op bed blijven.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's snijmais en agri-terror geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN