Illustratie van: Gert Agripassion

Ronde balenpers ruimt kuilplastic op

Het vouwen en opruimen van gebruikt kuilplastic zorgt altijd voor een boel werk. In het Canadese Calgary vonden ze voor dat vouwen een een makkelijkere, tijdsbesparende manier. Een ronde balenpers reduceert een flinke strook plastic tot een compact pakketje. Het filmpje is enigszins gedateerd, maar het idee is nog steeds erg slim!

Deel dit topic

Reacties

Of je rolt t meteen op bij uitkuilen. Kuilplastic icm kuilfolie en autobanden is ook nog ns meerdere keren te gebruiken....

(klik om te vergroten)

Kuilbult uitkuilen autobanden
+1
casev
@Koeienboer Jannes knap dat je dat plastic heel kan houden dan. Sinds ik een voorlader heb "duw" ik het plastic, en de balen daarbovenop uit gemak ook vaak op, maar echt duurzaam voor het kuilkleed, en zeker het plastic is het niet....
Valtrapowerr
Hier hoef je maar de weg over te kijken in het voorjaar en je ziet dezelfde praktijken bij @Corne S 😃
oldhuus
Wel mooi, maar hier kunnen we het alleen gescheiden inleveren dus kuilplastic in balenplastic willen ze niet. Als je gewoon al die losse stukken in een groot stuk vouw is het ook nog wel te doen.
+1
Corne S
@Valtrapowerr

Klopt, moeten alleen nog een punt vinden, waar het ingeleverd kan worden. Zit geen netje om, dat kan die pers niet, alleen touw.

tractorfan.nl/picture/746042/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's balenpers en compact geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN