Kans op warmste 16 oktober ooit gemeten

Maandag zou het wel eens de warmste 16 oktober kunnen worden sinds de start van de metingen. Dat meldt Weerplaza.� De tropische orkaan Ophelia zorgt ervoor dat het kwik omhoog gaat.Zondag was met 20 tot 24 graden al een warme nazomerse dag, maar maandag zou de temperatuur op sommige plekken nog hoger uit kunnen vallen.'s Middags wordt het 22 tot lokaal 26 graden. Ook in Amsterdam kan de dikke jas a

Dat we zo laat in oktober nog volop kunnen genieten van prachtig nazomerweer is bijzonder. Vandaag zou het zelfs weleens de warmste 16 oktober ooit gemeten kunnen worden.
 Kans op warmste 16 oktober ooit gemeten (parool.nl)

Maandag zou het wel eens de warmste 16 oktober kunnen worden sinds de start van de metingen. Dat meldt Weerplaza.

 Prachtige nazomerdag: misschien wel warmste 16 oktober ooit gemeten (nhnieuws.nl)

Dat we zo laat in oktober nog volop kunnen genieten van prachtig nazomerweer is bijzonder. Vandaag zou het zelfs weleens de warmste 16 oktober ooit gemeten kunnen worden.

 Onschuldig herfstzonnetje? Echt niet. Smeren. (ed.nl)

Of smeren nog nodig is nu de zon minder krachtig schijnt? Mischa Stubenitsky van KWF Kankerbestrijding kan er een ultrakort antwoord op geven: ja. ,,De zon is inderdaad iets minder fel in de herfst, maar je kan toch nog lelijk verbranden als je een paar uur onbeschermd in de tuin of op het terras zit.’’

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden prachtig , temperatuur en amsterdam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!