Grote vraagtekens rondom nieuwe Aeriusberekening voor PAS

Adviesbureau's plaatsen grote vraagtekens bij de nieuwe Aeriusberekening voor de Programmatische Aanpak Stikstof (PAS). De uitkomsten leiden tot radicaal vreemde uitkomsten wat desastreuze gevolgen voor de lopende aanvragen en de ontwikkelingsmogelijkheden heeft.

Deel dit topic

Reacties

kanniewaarzijn
Dit zijn volwassen mensen die zich met deze kul bezighouden.....
Coen
@kanniewaarzijn , er zijn de afgelopen jaren veel te veel technocratische gedrochten gelanceerd, heeft niets meer te maken met GBV (GezondBoerenVerstand)
IJsseldelta
De "adviesbureautjes" varen er wel bij.
oubi
Er worden zeer vele adviesuren gemaakt in de PAS. Als het Europese Hof de PAS onderuit haalt dan is Leiden in last. Zeer veel veehouders die dan illegaal vee in de stal hebben. Maar goed het duurt nog 2 jaar voordat de Raad van State heeft gesproken. Er kunnen dan voorlopig nog vele liters door de FC fabrieken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN