Btw op groente en fruit moet verdwijnen

Btw op groente en fruit zal worden verhoogd als het aan het nieuwe kabinet ligt. Consumentenrechtenorganisatie Foodwatch heeft handtekeningen ingezameld die ervoor moeten gaan zorgen dat de btw volledig zal worden geschrapt. Zeker 30.000 mensen hebben hun handtekening gezet onder het voorstel. Belangenorganisatie GroentenFruit vindt het erg vreemd dat het nieuwe kabinet het btw-tarief wilt […]
 Btw op groente en fruit moet verdwijnen (feedproxy.google.com)

Btw op groente en fruit zal worden verhoogd als het aan het nieuwe kabinet ligt. Consumentenrechtenorganisatie Foodwatch heeft handtekeningen ingezameld die ervoor moeten gaan zorgen dat de btw volledig zal worden geschrapt.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vreemd , fruit , groente en btw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!