'Niet verplichten weidegang is goede zaak'

Oscar Meuffels is sinds een maand directeur van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO). Hij reageert op het regeerakkoord 'Vertrouwen in de toekomst' van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie.

Deel dit topic

Reacties

+1
Jan S
😀
+1
van Ittersum
@Jan S als het linksom niet gaat dan maar rechtsom, onder het mom van... weidegang is ook maar een onderdeel van het grote geheel. Met KLW hangen wij allemaal aan dezelfde touwtje, hoe makkelijker kun je het dan wel niet krijgen om een hele een sector te besturen en “gedwongen” een richting uit te laten lopen. Standaardisering is het doel, KLW is het middel c.q het instrument!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zuivel , cda , nzo , vvd , weidegang , d66 en nederlandse zuivel organisatie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0