Ik zoek een Gebruikte Groene vlag voor op de rooster.

Dag mensen. Ik ben opzoek naar een groene vlag wat je op het rooster kunt plaatsen. Graag gebruikt. Het gaat om een 15 a 20 m3 !!

Deel dit topic

Reacties

dirkao
Ik snap het niet, waar heb je het over
Baltus_steyr
@Groen1 dankje wel . ik had er nog een foto onder willen plaatsen maar ik had de forum te snel geplaatst!
Groen1
.
hookwood
Die passen toch niet op standaard roosters?
gkgerbengk
@hookwood Waarom niet? Tis maar net welke maat rooster/rubber kap je hebt.
Baltus_steyr
@gkgerbengk ik denk dat de oudere roosters wat smaller zijn. En de groene vlag rooster zijn wat breeder. Maar in mijn geval als ik ze 2 de hands kan vinden maakt het( mij ) niet uit. Als ik ze op mijn manier maar vast op de rooster krijg vindt ik het al prima!
+1
Koekalf
@Baltus_steyr koop een meadowfloor bespaart je een hoop ellende en kan zo op bestaande roosters
+1
labella
Ik heb nog wel een paar rood, wit blauwe.
sjoerd de melker
Vraag voor ervaringsdeskundigen: krijg je nu wel of geen damslapers van die groene vlag vloer
powerhenkie
@sjoerd de melker Ik ben ervaringsdeskundige. Wij hebben ze naar een uitgebreide oriëntatie 4jr. geleden in onze nieuwe stal laten leggen. Wel in combinatie met diepstrooiselboxen vgl. de nieuwste maten. In de zomer met warm weer hebben we gem. een stuk of 5 damslapers. In de winter 1 of 2 gem. op een totaal van iets meer dan 210 koeien. Maar alle voordelen van de groene vlag vloer zij zo groot dat die paar damslapers bij ons maar bijzaak zijn. De damslapers worden trouwens ook bijna niet smerig dit in tegenstelling tot damslapers op een dichte of gewone roostervloer. Geen seconde spijt van deze keus gehad.
sjoerd de melker
Ik zie nu net dat je maar een beperkt aantal m2 s zoekt.
Als het voor een robotruimte met gedwongen koeverkeer is zou ik maar rap stoppen met zoeken. Hier krijg je zeker damslapers
Baltus_steyr
@sjoerd de melker ik wou er een dekstier op laten staan/slapen. Dit omdat we juist niet in een box willen doen omdat dat altijd smeert. Heb in de nieuwe stal de dekstier op een stuk groene vlag liggen en dat gaat altijd prima! zo blijft de stier ook mooi schoon.
arjankok
@Baltus_steyr je kan ook een rubbermat op roostermaat laten maken met de sleuven op de juiste plaats !
brabo
Quote Reactie van @arjankok:
laten maken

laten maken lijkt me dan weer onnodig duur. Hier ook een stuk dicht rubber liggen op de roosters en hier en daar een sleuf gezaagd met de repozaag

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's http://www.denboerbeton.nl/wp-content/uploads/2016/05/groenvlag021.jpg geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0