Wiegersma boos om strafkorting Gommer

Voorzitter Harm Wiegersma van de Nederlandse Melkveehoudersvakbond (NMV) is boos op coöperatie FrieslandCampina, die de strafkorting van 25 procent handhaaft voor de Groningse Kringloopwijzer-weigeraar Henk Gommer. Hij vindt de strafmaatregel buitenproportioneel.

Deel dit topic

Reacties

+1
huub
Weigersma?
zwier
Ben het niet vaak met hem eens maar dit keer wel.
+2
John Spithoven
Goed verwoord. De 'straf' voor H Grommer is totaal niet proportioneel ten opzichte van het 'delict'.
Als men niet voor een ander opkomt bij onrecht als dit, zal er ook nooit niemand voor jou opkomen.
Jezelf kwetsbaar opstellen voor een ander is ook belagenbehartigong.
dwers
Het is meer dan een kwart van het inkomen, de vaste kosten heb je immers al.
+3
sjoerd de melker
Begrijp ik nu goed dat de melkweigering omgezet is in een uitbetaling van 75% van de gemiste opbrengsten? Zo ja dan heeft die kerel volgens mij een meevaller van de bovenste plank. Hij wist of had donders goed moeten weten waar hij aan begon toen hij met die media actie begon.
+1
Het WARE gezicht van frans keurentjes komt nu te voorschijn, tis een gevaarlijk mannetje, heeft ze achter de ellebogen !!!
George
@Detukkeroettwente
Hij moet gewoon dien andere achterna....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina , nmv en coöperatie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0