Rutte III legt lat aanpak CO2 hoger dan EU

DEN HAAG (ANP) - Het nieuwe kabinet legt de lat wat betreft bestrijding van de uitstoot van CO2 hoger dan de Europese Unie. De nieuwe coalitie wil maatregelen nemen zodat in 2030 een reductie van 49 procent kan worden behaald. Dat hebben VVD, CDA, D66 en de ChristenUnie afgesproken.
Het bericht Rutte III legt lat aanpak CO2 hoger dan EU verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Rutte III legt lat aanpak CO2 hoger dan EU (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - Het nieuwe kabinet legt de lat wat betreft bestrijding van de uitstoot van CO2 hoger dan de Europese Unie. De nieuwe coalitie wil maatregelen nemen zodat in 2030 een reductie van 49 procent kan worden behaald. Dat hebben VVD, CDA, D66 en de ChristenUnie afgesproken. Het bericht Rutte III legt lat aanpak CO2 hoger dan EU verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden platteland , cda , vvd , uitstoot , d66 , CO2 en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!