Mooiste modderpoel van 2017 ligt in Son en Breugel

Buffelboerderij de Stoerderij uit Son en Breugel krijgt dit jaar de Modderpoeltrofee. De trofee wordt voor de dertiende keer uitgereikt door Wakker Dier. “Voor de buffels is het belangrijk om met warm weer af te kunnen koelen. De Stoerderij is de enige Nederlandse boerderij waar alle buffels dat in een modderpoel kunnen doen en daar … Lees meer
The post Mooiste modderpoel van 2017 ligt in Son en Breugel appeared first on Wakker Dier.
 Mooiste modderpoel van 2017 ligt in Son en Breugel (wakkerdier.nl)

Buffelboerderij de Stoerderij uit Son en Breugel krijgt dit jaar de Modderpoeltrofee. De trofee wordt voor de dertiende keer uitgereikt door Wakker Dier. “Voor de buffels is het belangrijk om met warm weer af te kunnen koelen. De Stoerderij is de enige Nederlandse boerderij waar alle buffels dat in een modderpoel kunnen doen en daar … Lees meer The post Mooiste modderpoel van 2017 ligt in Son en Breugel appeared first on Wakker Dier.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden warm , buffels , boerderij en koelen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!