Werknemers van kleine bedrijven zijn bijna nooit ziek

Het ziekteverzuim bij kleine bedrijven ligt ontzettend laag. In 2016 was het gemiddeld 1,6 procent. Bij zeer grote bedrijven is dat 4,7 procent. Een ziekteverzuim van minder dan 2 procent is bijna onmogelijk, stellen de meeste arbodiensten die bedrijven helpen het personeel gezond te houden en zieken weer aan het werk te krijgen.

Die 2 procent is een soort ondergrens, omdat griep of een keelontsteking niet te voorkomen is, net zoals het onontkoombaar is dat sommige mensen een ernstige ziekte krijgen of een ongeluk krijgen.
 Werknemers van kleine bedrijven zijn bijna nooit ziek (trouw.nl)

Het ziekteverzuim bij kleine bedrijven ligt ontzettend laag. In 2016 was het gemiddeld 1,6 procent. Bij zeer grote bedrijven is dat 4,7 procent.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden gezond , ziekte , werknemers en personeel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!