Veel vragen over imago en over opvolging op thema-avond LTO en CDA

Imago en opvolging waren de belangrijkste onderwerpen op de thema-avond ‘Boer zijn, boer blijven!’ van CDA Achterhoek en LTO op 2 oktober. Over die onderwerpen kwamen de meeste vragen uit het publiek. „We hebben het publieke debat verloren, de discussie is verlegd en de agrarische sector heeft die slag gemist”, zei LTO bestuurslid Bert Sloetjes.

Deel dit topic

Reacties

Groen1
LTO Noord West-Achterhoek en CDA Achterhoek hielden maandag een bijeenkomst in Heelweg over het thema boer zijn, boer blijven!

christo
Wat een schaamteloze vertoning. Voor iedereen die er niet bij was een meer inhoudelijke weergave m.b.t. vraag over de rechtszaken over het fosfaatreductieplan. Net zoals in het filmpje was het antwoord van Ruud een logische door de bal bij de rechter neer te leggen. Het antwoord van Jaco gaf een heel goede kijk op de huidige politiek. De avond beginnen door aan te geven dat het vreselijk jammer is dat de melkveehouderij zo verdeeld is, en jezelf op de borst te kloppen door te stellen keigoede amendementen ingediend te hebben die het helaas niet gered hebben lijkt best sympathiek. Dat hij, toen zich de mogelijk voordeed om te laten zien hoe begaan hij echt met het lot van de boeren is, de melk optrok is stuitend. Hij ontweek de vraag over hoe hij deze ellende op gaat lossen door te zeggen: ik houd niet van wat-als vragen. De vraag die gesteld werd was wat de beide heren gaan doen voor de boeren wanneer de staat het kort geding verliest. Dan is de puinhoop compleet. Het is mij pijnlijk duidelijk geworden dat we uit de hoek van het cda geen oplossing hoeven te verwachten. Het valt me mee dat dhr Geurts niet gewoon zei: zoek het lekker zelf uit, we korten gewoon nog een keer zoals van Dam al in het overleg met de 'sector' heeft aangegeven.
+1
puntertje
Met LTO en CDA zoeken naar een toekomstgerichte oplossing is alsof Dick Advocaat Bennie Wijnstekers en Kees Kist weer oproept voor de volgende kwalificatiewedstrijd.
Kansloos, maar goed dat geldt nu ook al voor situaties waar we in zijn beland.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , cda , imago , boer en opvolging geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN