Voortgang herstel rentederivaten verloopt traag



Originele beschrijving

Eind 2016 heeft de onafhankelijke Derivatencommissie het ‘herstelkader rentederivaten’ gepubliceerd. Het herstelkader is mede tot stand gekomen onder druk van LTO Nederland.

Deel dit topic

Reacties

KOC1981
Iemand al deze brief gehad met een voorschot? eind september is toch al voorbij en heb hier nog nergens iets van gehoord.
Noordoost
Hier ook nog niets, volgens rabo nu 5000 brieven voor eind okt de deur uit
Zal ook wel weer uitgesteld worden
toon1969
Hier istie binnen
Noordoost
@toon1969 en ? viel het mee of tegen?
toon1969
@Noordoost valt niet mee, maar komt wel wat terug
Coen
@toon1969 , destijds toch via die renteruil gekozen voor een vaste rente, waarom nu dan compensatie?
wij hebben in die periode met dalende rente ook een normale vaste rente gehad, wij gaan daar ook maar compensatie voor vragen 😄
jg
@Coen Nou ben je even niet scherp met dit vergelijk.
pieta
@jg Nou zijn er veel die weinig geen schade hebben en toch een schadevergoeding gaan ontvangen. En ja, ze zijn wat slecht voorgelicht. Maar wie hem niet afgesloten hebben waren die dan zo slim? Bij ons zijn ze ook geweest en wij hebben netjes bedankt. Ik vond het te onduidelijk allemaal en veel te veel poespas. Ik kan me dus niet voorstellen dat iedereen die dit getekend heeft het volledig duidelijk was en dan zou ik ze in de toekomst toch in ieder geval aanraden niet meer te tekenen voor iets wat ze niet snappen..
Erco
Hier nog niet. Boeren in bijzonder beheer al wel. En met bijzondere constructies ook al
KOC1981
Hier enkel een brief voor een bijeenkomst waar extra uitleg gegeven wordt
jg
@KOC1981 Vanuit de AFM ?
KOC1981
@jg nee vanuit de rabo

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's druk en lto geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN