Stevige bloemkool door mild conserveren

Jam, sap en vleeswaren die zijn gepasteuriseerd met hoge druk liggen al jaren in de winkels. Kunnen we binnenkort ook producten verwachten die zijn gesteriliseerd met hoge druk? En hoe staat het met koud plasma als conserveringstechniek? Senior onderzoeker Ariette Matser van Wageningen Food & Biobased Research vertelt over recent onderzoek naar milde conserveringsmethodes. Ook is ze op zoek naar bedrijven voor praktijkproeven. Dit artikel komt uit de printuitgave van VMT 11.
 Stevige bloemkool door mild conserveren (vmt.nl)

Jam, sap en vleeswaren die zijn gepasteuriseerd met hoge druk liggen al jaren in de winkels. Kunnen we binnenkort ook producten verwachten die zijn gesteriliseerd met hoge druk? En hoe staat het met koud plasma als conserveringstechniek? Senior onderzoeker Ariette Matser van Wageningen Food & Biobased Research vertelt over recent onderzoek naar milde conserveringsmethodes. Ook is ze op zoek naar bedrijven voor praktijkproeven. Dit artikel komt uit de printuitgave van VMT 11.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden druk , bloemkool en koud geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!