Boer zoekt eigenaar van trouwring uit mesttank

Zuidbroek Boer Bram Hamminga uit Zuidbroek maakte vorige week zijn mesttank grondig schoon. Tot zijn verbazing vond hij een trouwring. Via Facebook is hij op zoek naar de eigenaar.

Deel dit topic

Reacties

+1
Wimsumar
Beste Nieuwsgrazer e.a.: Bij zo'n bericht vraag ik me af waar de rest van de trouwring is. Dat wil zeggen, ligt er nog ergens een lijk of skelet op de bodem van een mestopslag?
+2
Reinbier2000
@Wimsumar ring kan ook op het land gekomen zijn, en dan in het gras en dan via de koe in de mestput (noem maar een voorbeeld)
wotan2
@Reinbier2000 Yeah, right. Dan klinkt Wim's aannemelijker. 😜
ken-adams
@wotan2 Dat weet ik nog niet zo 😜
ken-adams
@Reinbier2000 Zou ook bovenop een kiemend maiszaadje gevallen kunnen zijn, plant edoor gegroeid en dat die zo rond de maisplant zat 😄
+1
marc102
@ken-adams Ja was misschien een rvs trouwring waardoor de hakselaar het niet gedetecteerd heeft haha
jpls
@marc102 als hij door de messenkooi is geweest ziet hij er niet meer uit als een trouwring.
marc102
@jpls Week ik niet geen ervaring mee haha
+1
toon1969
WIM!! welkom terug we hebben jou, en jou inhoudelijke discussies gemist!
adriaan33
Het meest logische is dat iemand met trouwring een moeilijke bevalling doet bij een koe. Zelf meegemaakt bij teruggeslagen voorpoot. Voel ik een ring in de baarmoeder. Merk daarna dat het mijn eigen ring is.
Pluto
Je staat verstelt van wat er uit zo n tank komt knijptangen varkens riemen schroeven draaiers en nog meer gereedschap !!.
mestyle
Zag een nieuwsbericht voorbij komen. Een vrouw uit deurne zou hem herkent hebben. Haar man zou de ring circa 36 jaar geleden kwijt geraakt zijn (inmiddels overleden ). Of het zeker was was nog niet duidelijk
geerts 88
Ring kwam uit Deurne is dus terecht
mestyle
Toch niet l3es ik nu net weer

google.nl/amp/s/…
Frans1
Mooi verhaal,jammer dat de drager van de ring inmiddels overleden was

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mesttank en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN