Onzekerheid over toekomst Boer Zoekt Vrouw

Het is verre van zeker dat de fans van het immens populaire Boer Zoekt Vrouw volgend jaar een nieuw seizoen kunnen bekijken van de datingshow voor naar liefde smachtende boeren. Presentatrice Yvon Jaspers liet onlangs zelf al weten dat de NPO 'vooralsnog geen plannen heeft om een nieuw seizoen te starten'. KRO-NCRV en televisiedirecteur Frans Klein van de NPO erkennen dat er nog onderhandelingen lopen.
 Onzekerheid over toekomst Boer Zoekt Vrouw (gelderlander.nl)

Het is verre van zeker dat de fans van het immens populaire Boer Zoekt Vrouw volgend jaar een nieuw seizoen kunnen bekijken van de datingshow voor naar liefde smachtende boeren.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden platteland , boer , toekomst en vrouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!