Hein Schumacher nieuwe ceo FrieslandCampina

Hein Schumacher: “FrieslandCampina is een van de toonaangevende zuivelondernemingen in de wereld. Die positie is tot stand gekomen dankzij de inzet van onze medewerkers en leden-melkveehouders. Het is een voorrecht om leiding te mogen geven aan deze prachtige onderneming en de organisatie naar een volgende fase te brengen. Scherp en snel inspelen op vragen en eisen van consumenten en klanten over de hele wereld is prioriteit. Met relevante en voedzame zuivelproducten die op transparante en duurzame wijze worden geproduceerd door de hele keten heen: van gras tot glas. FrieslandCampina kan dat als geen ander.”

Bron

Deel dit topic

Reacties

RSIB
Nu moet het als een speer gaan. (aan de naam te zien).
wotan2
@RSIB hopelijk gaat hij dan nooit op wintersport 😉
dorpsrandhoeve
Hiep Hiep hoera!!!

Hoop ik...
producent
@dorpsrandhoeve Welke weg slaat hij in? Ik krijg het idee dat de laatste jaren de inspanningen van de melkveehouders zijn gekomen, en dat het management het verprutst heeft ten koste van ons.
Wanneer de coöperaties te groot worden, wordt het te aantrekkelijk om boeren geld te verkwisten.
Brutus64
Schumacher heeft een jong uitstraling, heeft eerder top functies gehad bij Heinz, Unilever en Ahold.
Al deze dingen miste Joosten, ik heb veel meer vertrouwen in Schumacher dan Joosten.
Ook v. t. Hart, voorganger van Joosten had een voor geschiedenis bij Unilever.
Wilbert
@Brutus64 Unilever is toevallig wel een van de grootste afnemers van rfc en probeert het duurzaamste levensmiddelenbedrijf te worden. En daarin zal waarschijnlijk rfc meemoeten.
Brutus64

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's gras en frieslandcampina geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN