Een malse, sappige hamburger - zonder vlees


Stel je een hamburger voor. Sappig, mals rood vlees, een geur die je al van verre ruikt. Als je er een hap in zet, druipt het bloed eruit. Een hamburger zoals die hoort te zijn. Maar deze hamburger is anders: er zit geen vlees in.

Het is ‘The Impossible Burger’, een hamburger die niet is gemaakt in een keuken, maar in een laboratorium in Silicon Valley. Het bedrijf Impossible Foods is daar al zes jaar lang bezig met het ontwerpen van een genetisch gemanipuleerde vegetarische burger die smaakt, ruikt en zelfs voelt als echt vlees.
 Een malse, sappige hamburger - zonder vlees (a1news.nl)

Grasbaal

Reacties

overstekend wild
Chemaburger 😯
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees en hamburger geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!