CBL: Milieudefensie speelt vals spel

Het CBL, de brancheorganisatie van supermarkten en foodservicebedrijven, vindt dat Milieudefensie een vals spel speelt door onwaarheden en onwerkelijkheden naar buiten te brengen. "Supermarkten bepalen niet de prijs die een boer voor zijn melk krijgt", aldus het CBL.

Deel dit topic

Reacties

+1
jan.1
Gelukkig ,dan zijn de boeren niet de enigste die dat al wisten.
zandhapper
@jan.1 Je bedoelt de Milieubeweging..
zandhapper
@zandhapper Een ding zijn we het, denk ik, gauw over eens supermarkten gaan voor de laagste prijs bij de inkoop....
Nick83
Quote Reactie van @zandhapper:
gaan voor de laagste prijs bij de inkoop

Ja... wie niet...
+1
Hans van Bergen
Zo zie je dus dat CBL WEL een serieuze organisatie is. Dit is een fatsoenlijke reactie. Bij de boeren heb je de ex milieu man Wiebren die als een speer de vijand, Bart Opzeeland te hulp komt met nog meer leugens. Terwijl het juist het werk was om voor de leden op te komen en dit soort dingen uit te leggen.
cs-agrar
Quote Reactie van @Hans van Bergen:
Zo zie je dus dat CBL WEL een serieuze organisatie is

Jep, ze breien er een mooi antwoord omheen.. Blabla internationale markt enz. Jonguh je kan altijd meer geven voor een produkt, dus supermarkt inkopers ook

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , milieudefensie , boer en cbl geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN