DDB Eerlijke prijs voor Eerlijke zuivel

DDB Eerlijke prijs voor Eerlijke zuivel

ddb.nu/nieuws/ddb/…

Deel dit topic

Reacties

George
Oei daar komt commentaar op. 😄
jan.1
DDB is het in een aantal opzichten niet eens met de eenzijdige benadering van Milieudefensie als het om problemen in de melkveehouderij gaat. De problemen die gesignaleerd worden door groepen in de samenleving zijn veelal veel complexer dan wordt voorgesteld, zoals op de site van Milieudefensie.

Toch heeft de DDB besloten het overleg met Milieudefensie voort te zetten omdat we, door met elkaar in gesprek te blijven, onze kant van veel zaken in de melkveehouderij kunnen toelichten. En begrip kweken voor de situatie waarin melkveehouders zich bevinden.

@ben er sceptisch over,wanneer milieudefensie maar blijft volhouden dat de veehouderij moet halveren om milieu doel van parijs te halen en tegelijkertijd er ruimte wordt gecreerd voor industrie en (vlieg)verkeer.
+2
labella
DDB is ook al van het padje.
+2
gerrie-hul
@labella En wat te denken van lto met de uitspraak LTO waardeert bel actie van milieudefensie
jan.1
Quote Reactie van @gerrie-hul:
En wat te denken van lto met de uitspraak LTO waardeert bel actie van milieudefensie

Noemen we wind uit de zeilen halen,en wie wil er niet een melkprijs van 43 cent:😀
gerrie-hul
@jan.1 betekent dat lto een andere organisatie de kolen uit het vuur laat halen Toch wel lullig als je het er mee eens bent en anders naar buiten brengt
jan.1
Quote Reactie van @gerrie-hul:
betekent dat lto een andere organisatie de kolen uit het vuur laat halen Toch wel lullig als je het er mee eens bent en anders naar buiten brengt

Lto kan er niet tegen zijn als iemand begint te roepen dat de boeren een hogere melkprijs moet krijgen,ook voor het grote publiek...Maar we weten allemaal wel dat milieudefensie helemaal 0.0 om boeren geeft,ze heeft 1 doel,veehouderij het land uit,,, Deze actie is om het publiek voor zich te winnen,van zie ons hoe goed wij voor de boeren opkomen.Zo proberen ze hun doel te legitimeren.Dat er dan ook nog boeren achter staan is triest voor de betreffende boer zelf.
+1
puddingbroodje
Reacties op boerderij.nl

(klik om te vergroten)

Reacties op boerderij.nl

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0