ABN AMRO financiert Oegandese boeren

KAMPALA (ANP) - ABN AMRO trekt 9 miljoen dollar uit voor de financiering van boeren in Oeganda. De bank is samen met twee partners ook betrokken bij het ter beschikking stellen van kunstmest en trainingen. Daar moeten de komende vier jaar duizenden boeren van kunnen profiteren.
Het bericht ABN AMRO financiert Oegandese boeren verscheen eerst op Nieuws.nl.
 ABN AMRO financiert Oegandese boeren (nieuws.nl)

KAMPALA (ANP) - ABN AMRO trekt 9 miljoen dollar uit voor de financiering van boeren in Oeganda. De bank is samen met twee partners ook betrokken bij het ter beschikking stellen van kunstmest en trainingen. Daar moeten de komende vier jaar duizenden boeren van kunnen profiteren. Het bericht ABN AMRO financiert Oegandese boeren verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden kunstmest , bank , financiering en abn amro geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!