Floral Fundamentals verrast met weggeef-actie

Een van de doelstellingen van Floral Fundamentals is om jonge mensen in de industrie aan te moedigen om van mooie bloemen te houden. Met dit in het achterhoofd kwamen de dochters van twee Floral Fundamentals-telers boeketten uitdelen aan onbekende mensen, zodat ze begrijpen wat bloemen voor mensen betekenen. De resultaten waren verbazingwekkend en de meiden hadden een geweldige tijd die eindigde met veel knuffels.
Onder toeziend oog van een van de ouders, spraken de meiden de mensen op straat aan en gaven ze een speciaal gemaakt boeket met bloemen en groen, die door de telers werden geproduceerd. De meiden begrepen uiteindelijk wat er gebeurt met de bloemen die bij hun ouders op de kwekerij groeien.

De boeketten werden allemaal gecreëerd door Dianne Morison die de winnaar was van een gelukstrekking van Floral Fundamentals. Dianne vloog naar Europa (haar eerste keer in Europa, ze komt uit Australië) om deel te nemen aan een fotoshoot en uiteindelijk de meiden te begeleiden bij het uitdelen van de boeketten.
Dianne was verbaasd over de kwaliteit van de bloemen die zij zag en genoot zo van haar bezoek aan een aantal van de telers tijdens haar verblijf, dat ze op eigen kosten langer bleef, zodat ze meer van onze kwekers kon bezoeken.

www.floralfundamentals.com
 Floral Fundamentals verrast met weggeef-actie (bloemenkrant.nl)

Een van de doelstellingen van Floral Fundamentals is om jonge mensen in de industrie aan te moedigen om van mooie bloemen te houden. Met dit in het achterhoofd kwamen de dochters van twee Floral Fundamentals-telers boeketten uitdelen aan onbekende mensen, zodat ze begrijpen wat bloemen voor mensen betekenen. De resultaten waren verbazingwekkend en de meiden hadden een geweldige tijd die eindigde met veel knuffels. Onder toeziend oog van een van de ouders, spraken de meiden de mensen op straat aan en gaven ze een speciaal gemaakt boeket met bloemen en groen, die door de telers werden geproduceerd. De meiden begrepen uiteindelijk wat er gebeurt met de bloemen die bij hun ouders op de kwekerij groeien. De boeketten werden allemaal gecreëerd door Dianne Morison die de winnaar was van een gelukstrekking van Floral Fundamentals. Dianne vloog naar Europa (haar eerste keer in Europa, ze komt uit Australië) om deel te nemen aan een fotoshoot en uiteindelijk de meiden te begeleiden bij het uitdelen van de boeketten. Dianne was verbaasd over de kwaliteit van de bloemen die zij zag en genoot zo van haar bezoek aan een aantal van de telers tijdens haar verblijf, dat ze op eigen kosten langer bleef, zodat ze meer van onze kwekers kon bezoeken. www.floralfundamentals.com

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden speciaal , groen , europa , Bloemen en Fotoshoot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!