Twee Paroollezers reageren op de brief van Frits Barend, die boos is op hoogleraar Roos Vonk.

Twee Paroollezers reageren op de brief van Frits Barend, die boos is omdat hoogleraar Roos Vonk dierenleed gelijk stelde aan de Holocaust.

parool.nl/opinie/…
Groen1

Koeien aankopen of verkopen

Kijk dan eens op koemarkt.nl, dagelijks vers aanbod met kalveren, vaarzen, koeien en stieren.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

+4
Weidezicht
Waarom weten de dierenvrienden etcetera. Wel altijd op alle fronten het landelijke nieuws te vinden en dan door ingezonden stukken nog medestanders te vinden. Als totale sector moet er toch ergens op een of andere manier professioneel gereageerd kunnen worden op alle verhalen van de laatste maanden. Kan een fulltime baan zijn.
Groen1
@Weidezicht Nog een artikel vandaag, Dierenactivisme nrc.nl/nieuws/2017/…
+6
oldhuus
Reacties komen uiteraard weer uit de grote steden, waar mensen en hun huisdieren dicht op mekaar gepropt zitten, ver weg van de natuur en veehouderij, maar waar ondertussen in sommige buurten Joodse mensen niet meer normaal over straat kunnen gaan, of mensen creperen in verzorgingshuizen, daar hoor je deze moraalridders niet over. Als het over hen 'zielige' dieren gaat zijn ineens alle middelen geheiligd.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!