WUR: Genetica voor nieuwe melkproducten

Met toepassing van nieuwe kennis uit de genetica kunnen speciale varianten van melk worden ontwikkeld voor mensen met specifieke behoeften. Dat is interessant voor consumenten n melkveehouders, omdat het gaat om producten met een grotere marge. Kennis over melksamenstelling draagt ook bij aan verdere verduurzaming van de zuivelproductie, met minder fosfaatuitstoot bijvoorbeeld.
 WUR: Genetica voor nieuwe melkproducten (melkveebedrijf.nl)

Met toepassing van nieuwe kennis uit de genetica kunnen speciale varianten van melk worden ontwikkeld voor mensen met specifieke behoeften. Dat is interessant voor consumenten n melkveehouders, omdat het gaat om producten met een grotere marge. Kennis over melksamenstelling draagt ook bij aan verdere verduurzaming van de zuivelproductie, met minder fosfaatuitstoot bijvoorbeeld.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden melk , melkveehouders , marge en kennis geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!